In Eparhia Alba Iuliei a avut loc o nouă ediție a campaniei „Salvează viața, donează sange!”

Inaltpreasfințitul Părinte Irineu i-a insoțit joi pe clericii și credincioșii prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia, pentru a dona sange. Acțiunea a făcut parte din cadrul campaniei „Salvează viața, donează sange!”, derulată de către Arhiepiscopia Alba Iuliei in județele Alba și Mureș.

Acțiunea de donare de sange de joi a fost sprijinită și de către voluntarii Asociației „Emanoil” ca parte a colaborării cu Protopopiatul Alba Iulia, in vederea desfășurării proiectului de solidaritate „e-viața”.

„Acțiunea de astăzi face parte din calendarul activităților Protopopiatului Ortodox Alba Iulia. In luna martie, intitulată sugestiv �Luna pentru viață�, Biserica desfășoară o campanie activă pentru a promova familia, firescul, bucuria de a trăi și dragostea curată; intr-un cuvant, valorile moral-spirituale autentice”, a subliniat părintele protopop Teofil Slevaș fiind prezent alături de credincioși.

„Mulțumim, de asemenea, participanților și, in mod special, angajaților Centrului de Transfuzie Sanguină Alba care, de fiecare dată, ne primesc cu multă dragoste și recunoștință”, a mai spus acesta.

Programul „Salvează Viața, donează sange!” inițiat cu implicarea Inaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, face parte din seria acțiunilor pro-viață organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă Romană a Alba Iuliei in „Luna pentru Viață”.

Foto credit: Arhiepiscopia Alba Iuliei


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 146

Id: 77991

Data: Mar 17, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).