O parohie din Călărași organizează un concert caritabil pentru construirea unui centru destinat copiilor ���

Fundația Preoteasa Elena a Parohiei Sfantul Mare Mucenic Gheorghe din Vasilați, Călărași, organizează duminică la ora 17:00 spectacolul caritabil „Biserica, Familia și Școala, impreună pentru viitorul copiilor”.

Programul concertului cuprinde muzica populară, ușoară, folk și pop. Artiști precum Alin Gheorghișan, Anca Bălinișteanu și Mariana Ulianovski vor susține cauza parohiei din Călărași.

Evenimentul va avea loc in Sala Barbu Știrbei a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași. Scopul spectacolului este strangerea de fonduri pentru inceperea lucrărilor de construcție a Centrului Multifuncțional pentru tineri și copii „Sfanta Cuvioasă Parascheva”.

Centrul din comuna Vasilați va veni in ajutorul copiilor, a mamelor cu copii mici care au nevoie de un adăpost și al altor oameni care trec printr-o situație dificilă. De asemenea, centrul are rol educațional, cultural și social.

Persoanele care vor să participe la concert pot achiziționa bilete de la Biserica Parohiei Sfantul Gheorghe Prozanic din comuna Vasilați, județul Călărași. Biletele pot fi găsite și online, pe e-mail, la adresele: [email protected] sau [email protected]

Donații se pot face in contul: RO42 INGB 0000 9999 0829 5886 (RON) deschis la Banca ING.

Sursă foto: Arhiva Basilica.ro


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 134

Id: 78330

Data: May 20, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).