Protoieria Onești a oferit dotări in valoare de 17000 de lei secției de Pediatrie a spitalului local

Protoieria Onești a achiziționat recent mai multe dotări pentru secția de Pediatrie a Spitalului Municipal „Sf. Ierarh dr. Luca” din Onești. Valoarea sprijinului este de 17.000 de lei, fonduri stranse prin intermediul a trei colecte.

Primele două colecte s-au realizat in cadrul celor două concerte caritabile de Crăciun organizate de Asociația Patmos a protoieriei: unul susținut de Corala „Armonia” din Constanța la Catedrala „Pogorarea Duhului Sfant” din Onești și celălalt susținut de Grupul Psaltic „Cuviosul Daniil Sihastru” al protopopiatul.

Cu banii care s-au strans, protoieria a achiziționat un fotoliu pediatric de consultații in valoare de 6.000 lei și două concentratoare de oxigen in valoare 7000 lei.

Foto: Protoieria Onești

La a treia colectă au contribuit nouă parohii din Onești, care au strans 4.000 de lei și au cumpărat draperii pentru 12 dintre saloanele secției de Pediatrie a Spitalului Municipal „Sf. Ierarh dr. Luca”.

Acestea erau necesare pentru a asigura confortul micilor pacienți, mai ales pe timp de vară, cand temperatura creștea mult in saloane.

Foto: Protoieria Onești

Un alt proiect al Protoieriei Onești este Masa Bucuriei, prin care se oferă zilnic hrană caldă pentru 100 de persoane nevoiașe.

Foto credit: Facebook / Ioan Bargăoanu

Urmărește-ne pe Telegram:t.me/basilicanews


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 26

Id: 77711

Data: Jan 22, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).