Slujire arhiereasca in Calarasi, Republica Moldova

93_valea_tembi-sf._moaste-sf._paraschevi

Preasfintitul Parinte Antonie de Orhei, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Chisinaului, a oficiat Duminica, 24 iulie 2016, Sfanta Liturghie la biserica Sfantul Ierarh Nicolae din Calarasi, Republica Moldova, informeaza Biroul de presa al Mitropoliei Basarabiei.

Dupa Sfanta Liturghie a fost oficiata o slujba de Te-Deum ca multumire adusa lui Dumnezeu pentru binefacerile revarsate de Dumnezeu asupra familiei parintelui paroh, asupra comunitatii Sfantul Ierarh Nicolae si asupra ctitorilor si binefacatorilor, care sprijina biserica din Calarasi.

In cuvantul sau, PS Antonie a vorbit despre importanta rugaciunii in lupta noastra cu duhurile rele.

Daca ne rugam, postim, ne marturisim si ne impartasim cu Sfintele Taine cu regularitate, noi ne umplem de harul Duhului Sfant si duhurile rele nu au putere asupra noastra. Ne putem apara de demoni doar daca ducem o viata de buni crestini. Sfanta Cruce este arma noastra impotriva demonilor. Cand ne insemnam cu acest semn sfant, demonii pierd orice putere asupra noastra.

Sa nu ne temem de fortele demonice, pentru ca daca suntem cu Dumnezeu, acestea nu ne poate face nici un rau, a mai specificat PS Antonie.

Ierarhul Mitropoliei Basarabiei i-a daruit parintelui Andrei cateva carti pentru biblioteca parohiala, iar fiecarui crestin cate o iconita cu chipul Maicii Domnului.

Cetatuia Negru Voda

 

The post Slujire arhiereasca in Calarasi, Republica Moldova appeared first on Basilica.ro - Agentia de presa a Patriarhiei Romane.

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 687

Id: 60766

Data: Jul 26, 2016

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar