Tinerii din Capitală sunt așteptați la tradiționalele conferințe organizate de ASCOR in Postul Mare

Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Romani – București ii invită pe tineri, și nu numai, la tradiționalele conferințe duhovnicești organizate in Postul Mare.

Anual, in perioada Postului Mare, ASCOR București organizează o serie de conferințe duhovnicești. Scopul lor este să răspundă la intrebările și la nevoile tinerilor ortodocși de astăzi.

„Aflandu-ne intr-o perioadă a pregătirii pentru Inviere, incercăm să conștientizăm importanța unei profunde cunoașteri de sine, in perspectiva spiritualității ortodoxe. Astfel,� dorim să aflăm răspunsurile intrebărilor noastre descoperind Sfanta Scriptură și străduindu-ne să invățăm să deprindem arta răbdării”, a declarat Anastasia Ciupitu, Președintele ASCOR.

Primul invitat al seriei este Părintele Gheorghe Holbea, care le va vorbi tinerilor duminică, de la ora 18:00, despre cunoașterea de sine prin pocăință in spiritualitatea ortodoxă.

La a doua conferință din data de 23 aprilie este invitat Părintele Marian Vild de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București. Acesta va susține conferința „Sfanta Scriptură, răspuns la intrebările tinerilor” de la ora 19:00.

Stavrofora Maria Magdalena Gherghina, Stareța Mănăstirii Dragomirna, va vorbi in data de 26 aprilie, de la ora 19:00, despre răbdare ca arta de a-L lăsa pe Dumnezeu să lucreze in viața noastră.

Conferințele vor avea loc in amfiteatrul I. G. Coman al Facultății de Teologie Ortodoxă din București. Conferințele din zilele de 23 și 26 aprilie vor fi transmise in direct pe paginile Trinitas TV și ASCOR București.

Afișul evenimentelor

Foto credit: ASCOR / Iulian Țugui


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 151

Id: 80832

Data: Apr 19, 2024

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).