Toți foștii și actualii membri ASCOR Brașov se vor reuni la aniversarea a 30 de ani�de�activitate

Toți foștii și actualii membri ASCOR Brașov se reuni, in perioada 1-3 martie, pentru a celebra implinirea a 30 de ani de la inființarea organizației.

Pe parcursul celor trei zile, participanții vor rememora cele mai importante momente din istoria locală a Asociației Studenților Creștini Ortodocși Romani, filiala Brașov, vor impărtăși experiențe și se vor ruga impreună.

Programul intalnirii va include o slujbă de pomenire pentru membrii trecuți la Domnul, activități de socializare, o seară de folk cu toate generațiile și participarea la Sfanta Liturghie.

„ASCOR a fost mereu o familie pentru studenții care, urmand cursul firesc al vieții, părăsesc cuibul părintesc și incep o nouă etapă. Singuri fiind, iși găsesc prin ajutorul lui Dumnezeu adevărați prieteni, oameni alături de care să-și formeze o familie, sprijin sufletesc pentru momentele de greutate, dar mai ales o mai mare putere a rugăciunii, pe care familia ASCOR o formează aproape in fiecare oraș”, a transmis Iustin Lungu, președintele ASCOR Brașov.

Inființată in anul 1994, ASCOR Brașov reunește studenți de la facultățile de Medicină, Drept, IT, Inginerie, Psihologie, Comunicare și Sociologie.

Evenimentul este dedicat exclusiv actualilor și foștilor membri ASCOR Brașov.

Foto credit: ASCOR Braşov


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 143

Id: 80375

Data: Feb 23, 2024

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).