Academia Romană va acorda burse pentru elevii cu rezultate şcolare foarte bune

Academia Romană lansează cel de-al doilea apel de acordare a burselor pentru elevii cu rezultate școlare excepționale, care trăiesc in medii defavorizate.

Acordarea de burse pentru elevii studioși face parte din Programul intitulat „Academia Romană in dialog cu tinerii”, care vizează susținerea elevilor talentați.

In anul școlar 2023-2024 vor fi acordate 10 burse in valoare de 1.000 de lei lunar.

„In urma primului apel lansat de Academia Romană, 8 elevi și 2 studenți primesc astfel de burse in anul școlar 2022-2023”.

„Academia Romană dorește să identifice elevii supradotați, cu rezultate de excepție, care au nevoie de sprijin financiar pentru continuarea studiilor la nivel de excelență”, se menţionează pe site-ul instituţiei.

Elevii care indeplinesc criteriile de selecţie, pot depune dosarele de candidatură pană cel tarziu la data de 15 martie.

Elevii selectați pentru bursele școlare 2023-2024 vor avea oportunitatea de a participa și la școala de vară organizată de Academia Romană la Centrul Cultural și de Dezvoltare Durabilă „Țara Hațegului-Retezat“, cu durata de o săptămană, unde se vor intalni cu membri ai Academiei Romane și vor lua parte la diverse excursii tematice.

Foto credit: Basilica.ro / Mircea Florescu

Urmăriți-ne pe Twitter:@AgentiaBasilica


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 32

Id: 77688

Data: Jan 16, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).