Episcopul Veniamin al Basarabiei de Sud salută infrățirea dintre Cahul și Sectorul 6 din București

Primarii Municipiului Cahul din Republica Moldova și cel al Sectorului 6 al Bucureștiului au semnat un acord de infrățire. Episcopul Veniamin salută decizia edililor.

O delegație a Primăriei Sectorului 6 din București condusă de Primarul Ciprian Ciucu a vizitat luni Sediul Episcopiei Basarabiei de Sud.

Delegația din București s-a aflat in Cahul cu ocazia semnării unui acord de infrățire intre Primăria Sectorului 6 din Capitală și cea a Municipiului Cahul. In cadrul intalnirii care a avut loc la Primăria din Cahul s-au stabilit principalele priorități pentru un parteneriat durabil.

„Am mulțumit Romaniei pentru susținere și colegilor de la Sectorul 6 București pentru deschidere și colaborare. Ne propunem să realizăm mai multe proiecte comune și suntem convinși că va fi o cooperare și prietenie frumoasă și de durată”, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicolae Dandiș, Primarul Municipiului Cahul.

La semnarea acordului de infrățire au participat Excelența Sa Anca Corfu, Consul General al Romaniei la Cahul, Romaniuc Tatiana și Stella Bădin, viceprimarii Municipiului Cahul. Din delegația Sectorului 6 au făcut parte, Alexandru Gadiuță, viceprimar, Alin Copaci, consilier local, Marius Marin, directorul general de la Investiții, Bogdan Ciocarlan , directorul general de la Economic, Vali Bunea, directorul general de la Fonduri Europene, Andreea Dancu, consilierul primarului pe Comunicare, și Marius Amzer.

Foto credit: Facebook / Episcopia Basarabiei de Sud


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 132

Id: 78382

Data: May 28, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).