Eveniment dedicat mamelor cu mulți copii | Luna și Marșul pentru viață 2023 la Iași

Zece mame din cadrul Programului de solidaritate pentru familia cu mulți copii „Sf. Stelian” al Arhiepiscopiei Iașilor au participat duminică la un eveniment de socializare organizat pentru ele in cadrul Lunii pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață”.

Doamnele au fost găzduite de alte zece mame din oraș și au participat la intalnirea de la Parohia „Sf. Vasile” – Nicolina. După Sfanta Liturghie, intr-un moment festiv, mamele cu mulți copii au primit diplome și daruri.

A urmat un atelier susținut de psihologul Pro Vita Iași, in cadrul căruia au fost evidențiate elementele de bază pentru o familie fericită: comunicarea, respectul, acceptarea, validarea partenerului, valorile comune.

Astfel de evenimente sunt organizate periodic pentru mamele din cadrul programului „Sf. Stelian”, care se desfășoară prin Pro Vita Iași, departamentul pro-viață al Arhiepiscopiei Iașilor.

Programul mai include și sprijin material pentru familii, precum și burse pentru copiii din familii numeroase care sunt buni la invățătură.

Programul Lunii pentru viață 2023 continuă la Iași cu vizite la coafor pentru mamele inscrise in programul Praesidio al arhiepiscopiei (pentru femeile in criză de sarcină), un atelier de lectură pentru elevi, o vizionare de film pro-viață și alte activități de celebrare a vieții și valorii mamei și copilului.

Punctul culminant al Lunii pentru viață va fi la Iași, ca și in numeroase alte localități de pe ambele maluri ale Prutului, organizarea Marșului pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață”. Acesta se desfășoară simultan in numeroase localități in data de 25 martie 2023.

La Iași, marșul incepe din Piața Unirii, la ora 14:00, și se desfășoară pe traseul: Piața Unirii – Str. Gavriil Musicescu – Bld. Independenței – Str. I.C. Brătianu – Bld. Ștefan cel Mare și Sfant – Piața Unirii.

Pentru programul integral al Lunii pentru viață 2023 la Iași: click aici.

Pentru programul Marșului pentru viață 2023 la Iași: click aici.

Vezi și.

  • Filialele ASCOR din Mitropolia Olteniei se implică in Luna pentru viață: Traseele Marșurilor pentru viață
  • A inceput Luna pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață”. Programul de la București
  • „Viitorul pro-viață incepe acum”: Luna și Marșul pentru viață 2023

Foto credit: Facebook / Pro Vita Iași

Urmărește-ne pe Telegram:t.me/basilicanews

Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 31

Id: 77966

Data: Mar 14, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).