Bibliotecile din Republica Moldova vor primi o nouă donație de cărți

O nouă donație de carte va ajunge in bibliotecile din Republica Moldova, cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) al Guvernului Romaniei.

Cele peste 2.000 de cărți sunt oferite de Biblioteca Județeană ASTRA din Sibiu și de Muzeului Național Brukenthal. Aceste acțiuni fac parte din strategia departamentului de susținere a lecturii in limba romană peste Prut.

Instituțiile care vor beneficia de noua donație sunt: Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” din Chișinău, Biblioteca Publică Raională „Ion Druță” din Dondușeni, Biblioteca Orășenească Centrală „Vasile Coroban Camenca” din Glodeni, Facultatea de Arte Plastice și Design, din cadrul Universității Pedagogice de Stat ”Ion Creangă” și Muzeul Național de Artă al Moldovei Chișinău, conform informațiilor publicate pe pagina de Facebook a DRRM.

La inceputul anului școlar, DRRM a oferit elevilor din Republica Moldova peste 2.800 de pachete educaționale alcătuite din ghiozdane, rechizite și cărți in cadrul proiectului „„Cutia școlarului – cărți și rechizite pentru copiii din Republica Moldova”.

Foto credit: Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova

 


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 181

Id: 77969

Data: Mar 15, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).