Mai sunt locuri libere la Tabăra Internațională de la Mănăstirea Oașa, pentru tinerii din diaspora

Tabăra Internațională de la Mănăstirea Oașa se desfăşoară in perioada 19-27 iulie şi este dedicată tinerilor romani din diaspora, cu varsta cuprinsă intre 18 și 35 ani.

Aflat la a 5-a ediţie, evenimentul va fi organizat de Arhiepiscopia Alba Iuliei și Mănăstirea Oașa.

„Mănăstirea Oașa oferă participanților cazarea și masa gratuit, iar tinerii iți vor asigura transportul. De asemenea, participanții vor avea ocazia să se integreze activ in viața așezămantului monahal”, au transmis organizatorii.

„Programul unei zile de tabără cuprinde participarea (obligatorie) la Sfanta Liturghie, care incepe la ora 6.00, și la activitățile gospodărești ale mănăstirii (ascultări) pană la pranz. După-amiaza, tinerii au posibilitatea să participe la repetițiile de muzică psaltică (in cadrul taberelor, tinerii dau răspunsurile la Sfanta Liturghie), la ateliere interactive de cunoaștere, la conferințele și la dezbaterile pe teme de actualitate cu diferiți invitați”, au mai precizat organizatorii.

Inscrierile in Tabăra Internațională de la Mănăstirea Oașa sunt incă deschise. Detalii despre programul detaliat al taberei și invitați vor fi publicate in evenimentul de pe�Facebook.

Foto credit: arhiva Mănăstirea Oaşa

Urmăriți-ne pe Twitter:�@AgentiaBasilica


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 85

Id: 78328

Data: May 19, 2023

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).