Proiect: Acord de infrațire intre București și Capitala Georgiei

Consiliul General al Capitalei va dezbate în ședința de joi proiectul care prevede încheierea unui acord de înfrățire între Municipiul București și orașul Tbilisi, Capitala Georgiei.

Acordul de înfrățire dorește să promoveze relațiile de cooperare în diverse domenii de interes reciproc a celor două orașe, în funcție de expertizele fiecăruia și de legislația în vigoare a celor două țări, relatează Agerpres.

Totodată, proiectul va încuraja cooperarea în domeniile culturii, artei și științei prin schimburi de experiență, expoziții, festivaluri, ateliere și conferințe.

De asemenea, parteneriatul dintre cele două capitale va implica schimburi de experiență între specialiști în domeniile infrastructurii, investițiilor, sportului, turismului, tineretului, asistenței sociale și protecţiei mediului.

Referatul de aprobare, semnat zilele trecute de primarul general al Capitalei, a fost elaborat în urma corespondenței purtate cu Ambasada Georgiei la București și a primit avizul favorabil al direcției de specialitate a Ministerului Afacerilor Externe.

Foto credit: Biserica „Sfântul Nicolae” din Tbilisi / © freepik

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 121

Id: 76971

Data: May 26, 2022

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).