Societatea Femeilor Ortodoxe din Episcopia de Bălți și-a premiat voluntarii și susținătorii

Societatea Femeilor Ortodoxe din Episcopia de Bălți și-a premiat luni voluntarii, partenerii și susținătorii implicați in organizarea proiectelor și programelor desfășurate in decursul anului trecut.

Manifestarea a avut loc in cadrul Adunării Generale a Societății, organizată in sala de conferințe a Hotelului VisPas din Bălți, și a inceput cu o rugăciune de binecuvantare rostită de Preasfințitul Părinte Antonie.

„Am apreciat inițiativa, implicarea și desfășurarea diferitelor activități social-filantropice și le-am mulțumit pentru faptul că sprijină activitatea Episcopiei de Bălți”, a declarat Episcopul de Bălți pentru Trinitas Tv.

„Prin toate aceste activități am reusit să atingem obiectivul nostru comun, de a promova valorile creștine in societate”, a transmis Liliana Lungu, președinta Societății Femeilor Ortodoxe din Episcopia de Bălți.

Printre organizațiile care au susținut Societatea Femeilor Ortodoxe din Episcopia de Bălți in anul precedent se numără: Universitatea de stat „Alecu Russo”, Colegiul pedagogic „Ion Creangă”, Asociația pentru conservarea patrimoniului cultural, Colegiul de industrie ușoară și Colegiul politehnic din Bălți.

„Prin intermediul activităților pe care le realizează Societatea Femeilor Ortodoxe incercăm să scoatem tinerii din confortul lor zilnic, incercăm să ii punem față in față și cu alte activități și realități. Incercăm să le demonstrăm că implicarea civică și responsabilitatea socială sunt elemente care contează in valorile viitorului cetățean”, a declarat Inga Savca, director adjunct al Colegiului de industrie ușoară Bălți.

Printre activitățile desfășurate in decursul anului precedent de Societatea Femeilor Ortodoxe din Episcopia de Bălți s-a numărat și Campania „A iubi, inseamnă a dărui”, prin care 386 de persoane au beneficiat de produse igienico-sanitare și articole vestimentare.

Lista activităților desfășurate de Societatea Femeilor Ortodoxe din Bălți este disponibilă aici.


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 97

Id: 80366

Data: Feb 22, 2024

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).