Biblia Bartolomeu Anania copertată in piele naturală, disponibilă la Tipografia Cărților Bisericești

Biblia editată de Mitropolitul Bartolomeu Anania, copertată in piele naturală, cu note și comentarii informative, este disponibilă la Tipografia Cărților Bisericești.

Volumul, apărut la Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă, este disponibil in două culori, maro și albastru.

Traducerea Sfintei Scripturi a Mitropolitului Bartolomeu Anania a fost publicată cu aprobarea Sfantului Sinod și prezintă o abordare exegetică riguroasă, incercand să ofere o abordare fidelă textului original. De asemenea, comentariile incluse in ediție constituie un element important pentru cei care iși doresc să ințeleagă textul Sfintei Scripturi in profunzime.

„Dacă, pentru nevoia de a ințelege, o vei cerceta a doua și a treia oară, mai cu de-amănuntul, cu’ncetineli și reveniri, dacă-ți vei pune gandul pe textul din față și pe cele paralele, insemnate alături, atunci cugetul tău va fi in stare să pipăie ințelesurile din spatele cuvintelor, să pătrundă in luminișurile alegorice ale intamplărilor”, sublinia Mitropolitul Bartolomeu Anania in descrierea volumului.

Ediția in piele naturală are o dimensiune de 24,5 � 20 � 5 cm și cantărește aproximativ 2kg.

Foto credit: Tipografia Cărților Bisericești

Lucrarea poate fi achiziționată prin intermediul site-ului Tipografia Cărților Bisericești, cartibisericesti.ro, de pe colportaj.ro și prin comandă la [email protected], [email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.29

Foto credit: Tipografia Cărților Bisericești


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 112

Id: 80365

Data: Feb 22, 2024

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).