Președintele Senatului și Consulul Romaniei la Madrid, in vizită la Centrul eparhial al Spaniei și Portugaliei

Preasfințitul Părinte Timotei i-a intampinat marți, la Centrul eparhial al Spaniei și Portugaliei, pe Nicolae-Ionel Ciucă, Președintele Senatului Romaniei, și pe Tiberiu Trifan, Consulul general al Romaniei la Madrid. �

Din delegație au mai făcut parte: Nicoleta Pauliuc, președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă, Paula Cristea, Director cancelarie, Raluca Mihăilă, și Dumitru-Marcel Pițigoiu, consilier Serviciul relații bilaterale externe.

In cadrul intalnirii, participanții au apreciat eforturile Episcopiei Ortodoxe Romane a Spaniei și Portugaliei și au vizitat intreg ansamblul Catedralei „Intrarea Maicii Domnului in Biserică” din Madrid, precum biblioteca, sala de conferințe, sălile școlii parohiale, paraclisul și sediul administrativ.

Alături de Episcopul Spaniei și Portugaliei din partea eparhiei au luat parte arhid. Spiridon Burlacu, consilier economic, și pr. Ioan Ciprian Farcaș, consilier al sectorului responsabil cu relațiile cu statul și cu dialogul intercreștin și interreligios.

Foto credit: Episcopia Ortodoxă Romană a Spaniei și Portugaliei


Sursa: Basilica.ro

Categoria: Actualitate ortodoxa

Vizualizari: 97

Id: 80359

Data: Feb 21, 2024

Imagine:

Articolele urmatoare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Calendar
Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa webortodox[AT]yahoo.com (inlocuiti [AT] cu @).